Alle forumcategorieën bekijken en reageren in het forum? Registreer een gratis account of log in met je gebruikersnaam en wachtwoord.

Voeg discussie toe aan je favorieten

Wijziging regelgeving foto- en videolinks

Donderdag 23 feb 2012 - 22:22:56
spiketrain
Moderator
spiketrain
Twitter Spiketrain Facebook frank.rijsdijk.5 Flickr spiketrain2008/
N.a.v. berichten in het topic over 1800'en en suggesties van gebruikers per e-mail hebben we de regel m.b.t. links naar foto's en filmpjes nog eens tegen het licht gehouden. Na beraad zijn we tot de conclusie gekomen dat het af en toe lastig te handhaven is. Tevens hebben we ook wel eens ten onrechte ingegrepen, omdat bleek dat de maker van de foto of het filmpje zich niet op voor publiek verboden terrein bevond.
We hebben dan ook besloten deze regel af te schaffen. Er zal echter wel één uitzondering blijven en dat is het tonen van foto's en filmpjes van cabineritten. Dit zal ook gelden voor (rijdend) spoorwegpersoneel en andere bevoegden in de cabine.
Net als met de verruiming van de regels m.b.t. graffiti enkele maanden geleden rekenen wij erop dat jullie hier op de juiste manier mee om zullen gaan en het beheer weer een stukje minder controle behoeft uit te voeren.

Groet, Spiketrain