Alle forumcategorieën bekijken en reageren in het forum? Registreer een gratis account of log in met je gebruikersnaam en wachtwoord.

Voeg discussie toe aan je favorieten

VanAnaarBeter (rijkswaterstaat)

Donderdag 02 sep 2010 - 10:56:12
seinhuis
seinhuis
A2, Everdingen tot Deil, beide richtingen: Grootschalige asfalteringswerkzaamheden

Waar: A2 s-Hertogenbosch-Utrecht, Everdingen tot Deil, beide richtingen
Wanneer: 3 september 2010 om 20:00 uur t/m 6 september 2010 om 5:00 uur
Hinder categorie: Grote hinder

Welke hinder: Weekenden van 3 tot 6 september en 24 tot 27 september: de A2 richting Den Bosch is tussen knooppunt Everdingen en knooppunt Deil volledig afgesloten. Omleiding vanaf knooppunt Everdingen via de A27 richting Breda tot knooppunt Gorinchem en via de A15 richting Nijmegen tot knooppunt Deil. Hou in beide de weekenden rekening met grote verkeershinder op de omleidingsroutes A27 en A15 en op de lokale wegen. Er zijn VanAnaarBeter-kaartjes beschikbaar voor de trein tussen Den Bosch en Utrecht (EUR 2 euro). De trein tussen Geldermalsen en Gorinchem en diverse buslijnen zijn gratis

Bron: vananaarbeter.nl

[size=150]Rijkswaterstaat sluit A2 Everdingen-Deil in zuidelijke richting af; 3 - 6 september[/size]
Weekendafsluiting van vrijdagavond 3 tot maandagochtend 6 september
30-08-2010 | Oost-Nederland | persbericht

Rijkswaterstaat sluit van vrijdagavond 3 september tot maandagochtend 6 september de hoofdrijbaan van A2 in zuidelijke richting (Den Bosch) tussen de knooppunten Everdingen en Deil volledig af. Verder worden de westelijke op- en afritten van de aansluitingen Everdingen, Culemborg, Beesd en Geldermalsen afgesloten; evenals de verbindingswegen vanuit de A27 naar de A2 richting Den Bosch in knooppunt Everdingen. Vanaf vrijdagavond 20.00 uur sluit Rijkswaterstaat alle westelijke op- en afritten en vanaf 22.00 uur is de hoofdrijbaan van de A2 afgesloten.

[knip]

Extra verruimde vaartijden veerponten.
De vaartijden van de veerponten bij Culemborg en Beusichem zijn tijdens dit weekend verruimd. Op vrijdag 3 en zaterdag 4 september varen de veerponten van 07.30 tot 03.00 uur. Op zondag varen de veren van 07.30 tot 24.00 uur.


Alternatief vervoer
Tijdens de weekendafsluitingen biedt Rijkswaterstaat alternatief vervoer aan tussen Utrecht en Den Bosch (en vice versa) inclusief alle tussengelegen stations. Reizigers kunnen voor twee euro per trein reizen met een vanAnaarBeter-kaartje. De kaartjes zijn te koop bij de NS-kaartjesautomaat op het station onder de knop ‘acties/evenementen’ of bij het NS-loket. De reiziger moet voor zijn reis het kaartje afstempelen in een van de gele stempelautomaten. Het kaartje is één dag geldig.


Tijdens de weekendafsluitingen is het mogelijk om gratis te reizen op enkele trajecten van Arriva: met de trein op het traject Geldermalsen-Gorinchem en met de bus op de lijnen 46 (Tiel-Gorinchem, deze bus rijdt niet op zondag), 81 (Gorinchem-Utrecht), 85 (Leerdam-Utrecht) en Qliner 387 (Gorinchem-Utrecht) in beide richtingen. Op deze trajecten is geen kaartje nodig.


Weersgevoelig
Werkzaamheden aan de weg zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden. Daarom kunnen de werkzaamheden verschoven worden. De meest actuele stand van zaken is te vinden op www.rijkswaterstaat.nl en wordt aangegeven op borden boven en langs de weg.

Bron en het hele bericht: www.rijkswaterstaat.nl

Donderdag 02 sep 2010 - 16:07:05
bloemkool
bloemkool
"lijnen 46 (Tiel-Gorinchem, deze bus rijdt niet op zondag)"
Lijn 46 rijdt naar Nieuwegein. Bovendien is de richting Gorinchem niet gestremd