23-05-2010 15:45:51
TheKnitter
TheKnitter
!! Er zijn nog plaatsbewijzen beschikbaar !! Wil je mee, kan je bestellen via de volgende link: http://www.stoomtrein.org/winkel/index.php?main_page=index&cPath=15

Vorig jaar niet, dit jaar wel?

De “VSM 35 – Corus Express!”

Vorig jaar lukte het niet. De economische crisis zat Corus even in de weg. Dit jaar gaan we wel: de “VSM 35 - Corus Express” en wel op zondag 30 mei. De VSM bestaat in 2010 35 jaar en dat willen we vieren, o.a. met deze spectaculairerit op het hoofdnet naar Corus (Hoogovens) bij Beverwijk. De stoomfluit galmt onder de kap van Amsterdam CS en Haarlem.
In Beverwijk neemt de stoomtrein van Corus het over voor een rondrit over het enorme Corus-terrein, een spoorwegorganisatie op zich. Onze beide 23-ers stomen de VSM-trein naar Beverwijk en terug. Geniet u mee op 30 mei in de “VSM 35 – Corus Express”?


De Veluwsche Stoomtrein Maatschappij zal rijden met de 23 071 en 23 076.
Ook rijden er Blokkendoos rijtuigen mee, en de Wagon Lits- en Mitropa restauratierijtuigen.

Vertrek van deze trein zal rond 10:30 uit Apeldoorn zijn.
Dit zal NIET vanaf het NS-perron zijn, maar vanaf het VSM-perron!

De heenweg zal via Amsterdam Centraal en Haarlem zijn, op weg naar Beverwijk.
Indien mogelijk zal er getracht worden om de terugweg via een andere route te rijden.

De Dienstregeling wordt zeer binnenkort bekend. Wanneer de Dienstregeling bekend is, zal er altijd een kleine afwijking kunnen bestaan. Het kan namelijk voorkomen dat er korter gewacht, of juist langer, moet worden op een bepaalde locatie. Neem de aangegeven tijden daarom erg ruim.
Indien er spotters zijn die over deze Dienstregeling beschikken, kunnen hem posten. Namens de Veluwsche Stoomtrein Maatschappij zal er binnenkort een Dienstregeling beschikbaar worden gesteld, welke niet tot in de details zal treden, met Dienstregelpunten.

De Veluwsche Stoomtrein Maatschappij vraagt met nadruk de spotters op om onderweg niet op gevaarlijke locaties te gaan staan; De NS zelf rijdt ook nog, en het kan de machinisten afschrikken. Ook het locpersoneel van de VSM!

Meer informatie is via de volgende link beschikbaar: http://www.stoomtrein.org/winkel/index.php?main_page=index&cPath=15

Met vriendelijke groet,

Een (anonieme) VSM-medewerker.


Toevoeging: De trein zal om 10.20 vertrekken vanaf Apeldoorn. Reizigers die meereizen worden verzocht om 10.00 zich te verzamelen!

Ik ben zelf niet medewerker, maar dit is via-via gepost, namens een VSM-Medewerker!

Laatst bewerkt door TheKnitter op 23-05-2010 16:16