Werkzaamheden Gouda - Rotterdam v.v.
Forum: Dienstregelingen en omlopen - Werkzaamheden
11-05-2008 15:52:32
kwant_ban
kwant_ban
Op 11 eb 12 mei rijden er volgens Prorail en NS.nl geen treinen tussen Gd en Rtd, maar op www.stoomstichting.nl rijden er juist extra treinen tussen Gouda en Rotterdam vanwege de open dagen van de SSN. Wat is waar? Rijden er nu wel og geen treinen of rijden er juist ALLEEN stoomtreinen van Gouda naar Rotterdam.

11-05-2008 16:15:22
david_meye
david_meye
SSN Stoomtreindagen 2008

Recentelijk bereikte ons het bericht, dat het baanvak Rotterdam-Gouda-Utrecht wegens werkzaamheden aan het spoor in het weekend van Pinksteren niet berijdbaar is.Dit houdt in, dat wij tijdens onze opendagen geen pendeltreinen kunnen laten rijden van en naar Gouda. Aangezien veel bezoekers de pendeltrein als de belangrijkste attractie van de opendagen beschouwen, heeft de SSN besloten het programma aan te passen:

In het weekend van Pinksteren bent u nog steeds van harte welkom; zij het dat er sprake zal zijn van een beperkt programma: De drie operationele SSN locomotieven zullen onder stoom te bezichtigen zijn en het SSN-cateringsteam is paraat voor het verzorgen van hapjes en drankjes.

Op een nog nader te bepalen weekend in oktober worden de "echte" open dagen georganiseerd met pendeltreinen naar Gouda, een spoorwegmarkt, modelbouw en draaimolen.
Zodra hier meer over bekend is, zult u hierover worden geëformeerd via ons blad Stoomtractie en/of een aparte mailing en natuurlijk deze pagina.

Bron: http://www.stoomstichting.nl/Public/HTML/evenementen_NL.html

Laatst bewerkt door david_meye op 11-05-2008 23:45

11-05-2008 21:22:04
noof
noof
Nu er toch een topic is voor deze werkzaamheden; klopt het dat Gd - Rtd er in het weekend 31 mei en 01 juni weer uit ligt?