Ontwikkelingen materieelbeleid NS
Forum: Algemeen - Materieel en maatschappij ontwikkelingen
22-01-2015 13:37:58
Daan!
Daan!
Het leek mij, gezien de huidige ontwikkelingen een goed idee om een verzameltopic te starten waarin het materieelbeleid van NS besproken kan worden. Hierin kunnen dus ook externe factoren worden besproken die van invloed zijn op de keuzes. Zo hoeven we draadjes van specifiek materieel niet te vervuilen.

Misschien zou een moderator dan zo vriendelijk willen zijn om berichten die hierin thuis horen, daar ook naartoe te verplaatsen?
 

22-01-2015 16:44:16
moderator
Moderator
moderator
We hebben als beheer even overlegd en vinden deze discussie geen goed idee. Met een dergelijk "groot" onderwerp verwachten we dat dit een vergaarbak wordt voor een scala aan onderwerpen en veel "offtopic" gepraat.

Materieelbeleid gaat verder dan alleen individuele materieelseries maar voor wat betreft de ontwikkelingen dienen deze te worden besproken in de individuele topics (zij het materieel ontwikkelingen topics, zij het wijzigingsbladen/dienstregeling topics).

Het topic wordt bij deze gesloten. Mocht er iemand op- en/of aanmerkingen hebben dan kunnen zij dat melden via de "meld bericht" knop of via e-mail contact opnemen met het beheer.

Laatst bewerkt door moderator op 22-01-2015 16:45