Alle forumcategorieën bekijken en reageren in het forum? Registreer een gratis account of log in met je gebruikersnaam en wachtwoord.

Voeg discussie toe aan je favorieten

Dienstregeling koninginnenacht en -dag

Zondag 10 apr 2011 - 21:22:12
Bollenstad
Bollenstad
Lang niets meer gepost op dit forum en weinig meer gelezen; heeft te maken met het feit dat ik nauwelijks nog in een trein kom én een zoon heb gekregen die inmiddels alweer een jaar oud is. Als hij wat ouder is, mag hij samen met papa dagkaarten en railrunners verslijten...

Maar nu een vraag. Ik hoor het wel wanneer ik deze vraag niet, of niet hier, mag stellen. Op zaterdag 30 april moet ik rond 4.00 uur op Schiphol zijn, vanuit Vleuten. Als ik de reisplanner raadpleeg, lijkt het erop dat in de nacht naar Koninginnedag in ieder geval de sprinters naar Utrecht en de intercity's van Utrecht naar Schiphol rijden alsof het overdag is. Gewoon ieder halfuur een sprinter naar Utrecht en ieder halfuur een intercity van Utrecht naar Schiphol. Kan iemand mij vertellen of dat klopt, of dat er sprake is van een softwarefout bij de reisplanner?

EDIT:
Ik zie nu dat de intercity van Ut naar Shl stopt in Utzl, Mas, Bkl en Asd. Klinkt inderdaad als een speciale koninginnenacht-trein... Zou ik écht zo'n mazzel hebben met de treinverbinding als ik op vakantie ga? Hoef ik dus écht geen taxi te nemen? Cool!

Laatst bewerkt door spiketrain op Zondag 10 apr 2011 om 22:12:51, reden: Spelfout topictitel aangepast.

Zondag 10 apr 2011 - 21:38:21
mark
mark
In de nacht van 29 op 30 april zijn er inderdaad allerlei nachtelijke verbindingen rondom Ut.

Zondag 10 apr 2011 - 22:26:49
TheKnitter
TheKnitter
Twitter Du_Knitter
Waarover ook al een topic is: www.somda.nl

Vrijwilliger/webmaster Stichting DE-III http://www.stichtingde3.nl

Zondag 10 apr 2011 - 22:40:30
spiketrain
Moderator
spiketrain
Twitter Spiketrain Facebook frank.rijsdijk.5 Flickr spiketrain2008/
Klopt, daarmee kan deze op slot.

Groet, Spiketrain